Jack White tror på nyt The White Stripes-album til næste år

Foto: Patrick Keeler
Foto: Patrick Keeler

Da Jack White tidligere i år annoncerede fødslen af sit nye band, The Dead Weather, kunne man godt få den tanke, at der ville komme til at gå meget lang tid før et nyt album med The White Stripes skulle se dagens lys. Men sådan kommer det ifølge Jack White ikke til at gå, og allerede nu har han og hans medsammensvorne, Meg White, indspillet et par nye numre.

Ifølge Jack White vil han, når han i løbet af sommeren er færdig med at øve med The Dead Weather, aflægge Meg et besøg og sandsynligvis indspille endnu flere numre, som han ikke ser noget i vejen for kunne blive udgivet på et album allerede næste år.

I mellemtiden kan man se og høre et nummer med The Dead Weather her:

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar