Jack White udsender single i eget navn

Foto: Patrick Keeler
Foto: Patrick Keeler

Jack White er en mand med mange talenter, og når han ikke laver musik med The White Stripes (billedet), føjter han rundt i sine projekter The Dead Weather eller Raconteurs. Senest har han også været at se på det store lærrede sammen med The Edge og Jimmy Page i dokumentaren It Might Get Loud.

Det skulle angiveligt være et ønske fra instruktør Davis Guggenheim, der har resuteret i, at Jack White nu udsender nummeret “Fly Farm Blues”. Singlen udgives som 7-tommer special edition og via ITunes d. 11. august.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar