Jacob Faurholt spiller to release-koncerter


Tilbage i juni kunne vi fortælle, at Jacob Faurholt udgiver albummet Dark Horse den 15. august. Er man glad for den i Berlin bosatte dansker, så er der mulighed for at høre Faurholt spille albummet i sin helhed plus lidt ekstra, når han spille releasekoncert på Stengade i København d. 26. august og i Musikcaféen i Århus d. 27. august.

I København vil Kloster give support-koncert, hvor Mikael R Andreasen efter sigende vil spille andre folks sange. Sange, der har inspireret ham. I Århus er der to supportbands. Her vil Peter Sandegaard fra Poor Billy spille i sit nye projekt Songs for Joebs, og så vil singer-songwriteren So Like Dorian også kigge forbi.

Nedenfor er to sange fra det nye Jacob Faurholt-album:

Jacob Faurholt – Creatures in the Sea from Jacob Faurholt on Vimeo.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar