Jada åbner Orange Scene på årets Roskilde Festival

Foto: Claus Wrang Michaelsen
Foto: Claus Wrang Michaelsen

Popkometen Jada har i løbet af bare 3 år avanceret fra Roskilde Festivals Countdown-scene for upcoming kunstnere til at skulle åben festivalens største scene i år.

Sidste sommer udgav Jada hendes debutalbum I Cry A Lot, og her spillede hun også på Roskilde Festival på den lidt større Avalon Scene. Siden har hun spillet en række udsolgte koncerter rundt omkring i landet, og har også haft sin egen DR3 serie. Så man må sige at det går godt på den unge sanger og sangskriver.

Jada udtaler:
“Jeg er så herre glad, stolt og dybt ydmyg. Det er en gigantisk drøm, jeg har messet for mig selv i syv år, og nu sker det. Det er meget angstprovokerende, fordi scenen og æren er så stor. Vi kommer med hele cirkusset, og vi glæder os så meget. Vi vil gøre alt for, at det bliver det fedeste nogensinde”.

Ud over Jada tilføjes også 29 upcoming navne til årets festivalplakat:
JADA (DK)
ASSEGAI (DK)
ATHLETIC PROGRESSION (DK)
BINÆR (DK)
BLOOD CHILD (DK)
EMMADOP (DK)
GABESTOK (DK)
GRETA (DE)
ISOLATED YOUTH (SE)
JABBA (NO)
JJ PAULO (DK)
KORTER Í FLOG (IS)
LATE VERLANE (SE)
MAIDAVALE (SE)
PEACHLYFE (DK)
REPRO (DK)
RIGMOR (DK)
RUNE BAGGE (DK)
SULKA (DK)
TUHAF (DK)
VISITOR KANE (DK)
WHISTLER (DK)
YDEGIRL (DK)
ERIKA DE CASIER (DK)
EYES (DK)
SHAAM LAREIN (SE)
NINOOSH & LOLJUD (SE)
HIMMELRUM (DK)
ZK X OMAR X LARRY 44 X AMINA (DK)

Roskilde Festival afslører det fulde festivalprogram på torsdag.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars