Jamie Lidell får hjælp fra prominente navne

cover-jamielidell-2008-565x377

Electro-soul musikeren Jamie Lidell er ved at gøre klar til at udgive sit femte studiealbum. Og selvom det er Jamie Lidells navn, der kommer til at stå på coveret, så indeholder albummet indslag fra en række prominente navne, der nok skal vække en interesse hos folk, der ikke normalt lytter til den eksperimenterende brite. Således gæster blandt andre Back, Feist, Grizzly Bears Chris Taylor, Wilcos Pat Sansone, R&B trommesleger James Gadson, Nikka Costa og producer/sangskriver Gonzales albummet.

Albummet, der følger op på Jim fra 2008, får titlen Compass og vil blive udgivet på Warp den 18. maj. Om sangene fortæller Jim Lidell følgende til NME:

I wrote every song in a month. It’s been an emotional couple of years, so I tapped into what I wanted to say and started writing. There was a lot to draw on.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar