Jane’s Addiction arbejder på nyt album

Jane’s Addictions guitarist Dave Navarro har for nylig ytret sig om et kommende Jane’s Addiction album. Det gjorde han til PopStop.TV på den røde løber i forbindelse med filmen Jamie Kennedy: Uncomfortable.

Jane’s is going good. We’re actually writing quite a bit and getting ready to go into the studio in December and start recording tracks.We hope to have something out next year; early next year.

Noget tyder altså på, at Jane’s Addiction-fans ikke skal vente længe inden bandets femte album lander i butikkerne.

Inden sin første opløsning nåede Jane’s Addiction at udgive albummerne Jane’s Addiction (1987), Nothing’s Shocking (1988) og Rituel de lo Habitual (1990). Bandet blev derefter gendannet i 1997 og 2001, hvorefter de udgav albummet Strays (2003), inden bandet atter gik fra hinanden, for igen at blive gendannet i 2008. Denne er det dog uden Eric Avery, der har helliget sig andre projekter.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar