Jeff Lynne arbejder på det nye Regina Spektor album

jefflynne-presse2006-565x377
Den 29-årige russisk fødte amerikaner Regina Spektor har fået fornem producerassistance på sit kommende album, Far. Jeff Lynne fra Electric Light Orchestra og Traveling Wilburys har nemlig produceret fire af de nye sange; ”Blue Lips”, ”Folding Chair”, ”Wallet” og ”Genius Next Door”.

Udover Jeff Lynne har Jacknife (U2) og Mike Elizondo (Eminem) produceret numre på Far, der udkommer i slutningen af denne måned.

Jeff Lynne har i sin lange karriere kun udgivet et enkelt soloalbum, Armchair Theatre (1990), men rygtet vil vide, at han arbejder på en opfølger til den nitten år gamle debut.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar