Jim James på vej med ny Ep

jimjames-mymorningjacket-presse-2007-565x377
Den 4. august smider My Morning Jacket frontmand Jim James en Ep i eget navn på gaden. Eller det vil sige næsten i eget navn, for albummet udkommer under pseudonymet Yim Yames.

Ep’en, der bærer titlen Tribute To, kommer til at indeholde 6 coververioner af sange der oprindeligt er skrevet af The Beatles’ George Harrison. Sangene er indspillet få dage efter Harrisons død tilbage i 2001. Nummeret ”Behind That Locked Door” kan allerede nu downloades og streames fra Jim James’ hjemmeside.

Udover cover-Ep’en er Jim James også på vej med et album med supergruppen Monsters of Folk, der udover James også tæller, Conor Oberst, M. Ward og Mike Mogis. Deres første album udkommer den 22. september.

Tracklisten til Tribute To:

1 Long, Long, Long
2 Behind That Locked Door
3 Love You To
4 My Sweet Lord
5 Ballad of Sir Frankie Crisp (Let It Roll)
6 All Things Must Pass

Tracklisten til Monsters of Folk

Dear God (sincerely M.O.F.)
Say Please
Whole Lotta Losin’
Temazcal
The Right Place
Baby Boomer
Man Named Truth
Goodway
Ahead Of The Curve
Slow Down Jo
Losin Yo Head
Magic Marker
Map Of The World
The Sandman, The Brakeman And Me
His Master’s Voice

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar