Kadaver, With the Dead, Redwood Hill m.fl tilføjet Copenhell plakaten

Kadaver-Press2015-1050x700

Copenhell startede ud i højt gear, da de offentliggjorde navne som Black Sabbath, Alice Cooper, King Diamond, Converge og Megadeth, men i dag kan festivalen føje yderligere 12 navne til plakaten.

Tyske Scorpions er endnu et hovednavn, mens Amon Amarth garanteret nok skal sørge for et gedigent show på scenen. Derudover tager ex-Immortal frontmand Abbath, de svenske deathrock pionerer Entombed (nu med et A.D. bagefter pga et retsligt opgør med tidligerer medlemmer), tyske Kadaver (billedet), black metal kongerne i Dark Funeral og svenske Tribulation et smut forbi Refshaleøen til sommer. Fra dansk grund kommer fjollebandet Red Warszawa, Grusom og I’ll Be Damned.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars