Kasabian arbejder på Pink Floyd-lydende album

kasabian-presse2008-565x377

Tom Meighan og resten af Kasabian har allerede skrevet det meste af det album, der skal følge op på dette års West Ryder Pauper Lunatic Asylum. Tom Meighan fortæller:

[Guitarist] Sergio [Pizzorno]’s got a body of work already, its very Dark Side Of The Moon, Pink Floyd. It’s very essential and very beautiful, piano-based songs that sound beautiful and we’re going to really grunge them up a bit.

Selvom bandet har skrevet det meste af albummet, så skal man ikke forvente at bandet udgiver det foreløbigt. På grund af livejobs vil der nemlig gå nogen tid inden Kasabian går i studiet og indspiller.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar