Katatonia udgiver EP til marts

katatonia-presse2008-565x377

Svenske Katatonia udgav i 2009 Night Is The New Day, der fik undertegnede helt op af stolen, og jeg kvitterede med karakteren 9/10 i anmeldelsen.  Siden har bandet med Norrman brødrenes exit mistet både en guitarist og bassist, men det har åbenbart ikke slået Katatonia helt ud.

15. marts udkommer The Longest Day EP’en nemlig via Peaceville Records. EP’en indeholder udover albumversionen “The Longest Year” også det uudgivne “Sold Heart”, et remix af “Day And Then The Shade” og en alternativ version af “Idle Blood”. Desuden indeholder skiven også videoer til numrene “The Longest Year” og “Day And Then The Shade”. Sidstnævnte er instrueret af danske Lasse Hoile, der bl.a. også står for Porcupine Trees videoer.

Tracklisten til The Longest Day EP’en:
01. The Longest Year
02. Sold Heart
03. Day & Then The Shade (Frank Default remix)
04. Idle Blood (Linje 14)
05. The Longest Year (video)
06. Day And Then The Shade (video)

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar