Kildemosefestival denne weekend

fuzzmanta-dk-presse2008-565x377

Roskilde Festival nærmer sig, men inden vi når så vidt, kommer en lille festival på østfyn storebroderen i forkøbet.

Kildemosefestival finder sted i Refsvindinge fra d. 26.-28 juni. Det koster 200 kr at deltage i den lille festival, men det forudsætter at man er medlem af støtteforeningen, hvilket koster 100 kr.

Følgende bands spiller på Kildemose:
The Setting Son, Lotus Krokus, Cherry Overdrive, Highway Child, Homesick Hank, The Diff, RamGoats, Øresund Space Collective, Causa Sui, Marie-Louise Munck med Troels Bech og Camilla Munck, Fuzz Manta (billedet), Nicolai Vilhelm Tell & The Teacompany.

Man kan læse meget mere om festivalen på www.kildemosefestival.dk.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar