King Diamond til Copenhell

King Diamond på Copenhell 2013 (Foto: Claus Michaelsen)
King Diamond på Copenhell 2013 (Foto: Claus Michaelsen)

Vi nærmer os så småt juleaften, og det har bookinggruppen bag Copenhell åbenbart bemærket, så med fire nye navne til programmet, giver de alle metalfans en lille tidlig julegave.

Legendariske King Diamond vil for første gang spille hele deres ikoniske “Abigail”-album på dansk grund, og det er ikke utænkeligt, at der bliver skruet godt op for den helt store horror-produktion på scenen.

Udover King Diamond kommer også polske Decapitated, tyske Blind Guardian og amerikanske Beartooth til Refshaleøen til sommer.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars