Kings Of Leon udgiver nyt album i oktober

Nu skulle det være ganske vist, at Kings of Leon udgiver sit femte album den 18. oktober. Albummet, der har fået titlen Come Around Sundown, skal følge op på bandets helt store gennembrud Only By the Night, der i 2008 forvandlede det tidligere sydstats-rockende band til et full size rockband, der kunne indtage selv de største arenaer. Loppen som var bandets første spillested i Danmark blev skiftet ud med Roskilde Festivalens Orange Scene. Med succes!

Det nye album er indspillet i New Yorks Avatar Studios sammen med producerne Angelo Petraglia og Jacquire King, der også var med på Only By the Night og Aha Shake Heartbreak (2005). Petraglia var også producer på Because of the Times (2007) – en tjans han delte med Ethan Johns.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

1 kommentar

Skriv et svar