Klub Geyser Festival afholdes fra 9. til 11. september

Klub Geyser åbner for tredje gang dørene for en tre koncertdage med en blanding af upcoming og delvist etablerede kunstnere. Arrangementet finder sted fra torsdag den 9. september til lørdag den 11. september i Kulturhuset på Islands Brygge. Visionen for Klub Geyser er at præsentere nye talenter, oversete navne og etablerede bands og solister indenfor singer/songwriter-genren – med afstikkere til bl.a. folkrock, americana og indiepop.

I år er hovednavnet islandske Hjaltalín og i det hele taget er udlandet stærkere repræsenteret i år end tidligere. Således kommer også den tyske indiepop-trio Klein, den australske folksangerinde Simone Alexander og I Love Birds (N) og Viktor Kingo (FÆR). Fra Danmark kommer Il Tempo Gigante, Ida Gaard, One-Eyed Mule, C’est tout Martine, Petterson, Forgotten Fields on Fire (billedet), Jacob Speake, Dreamjockey, Mads Mouritz, Penny Police og My Cloudberry Mission.

Hvornår: torsdag 9/9, fredag 10/9 og lørdag 11/9 i Kulturhuset Islands Brygge. Døre åbnes kl. 20.00. Koncert kl. 20.30. Entré: 90 kr. (45 kr. med studiekort). Partout-armbånd: 175 kr./100 kr. med studiekort).

Programmet ser således ud:

Torsdag 9. Sep. kl. 20.30 (døre kl. 20.00)
1. I Love Birds (N)
2. Viktor Kingo (FÆR)
3. Penny Police
4. C’est tout Martine
+ special guest Mads Mouritz

Fredag 10. Sep. kl. 20.30 (døre kl. 20.00)
1. My Cloudberry Mission
2. Simone Alexander (AUS)
3. Klein (DE)
4. Ida Gaard
5. Hjaltalín (ISL)
+ special guest Loray French (US)

Lørdag 11. Sep. kl. 20.30 (døre kl. 20.00)
1. Mikkel Petterson
2. Forgotten Fields on Fire
3. Jacob Speake
4. Dreamjockey
5. One-Eyed Mule
6. Il Tempo Gigante

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar