Kom til releasefest med Vomit Supreme

Ofte er det sådan, at når et band holder releasefest, så spiller det band, der udgiver et album en lille koncert. Det gør blues/garage-bandet Vomit Supreme også når de fejrer deres debutalbum på mandag, men udover hovednavnet selv, så er der hele syv andre bands på plakaten! Og det hele er ganske gratis.

Vomit Supreme er et forholdsvis nyt band på den danske scene, men de fire musikere har tidligere begået sig i andre sammenhænge på den danske musikscene. Bandets ene guitarist Frederik Valentin er også en del af Rock Hard Power Spray, mens bassist Karsten Dines tidligere været en del af navne som Strawberry Slaughterhouse og Horrorpops.

Releasefesten er helt og aldeles gratis og afholdes mandag d. 6. september fra kl. 20 på Drone, Nørrebrogade 184. Samme dag som Vomit Supremes debutalbum rammer butikkerne via Target Records.

Udover Vomit Supreme selv vil følgende navne være en del af programmet:

Broke – (Experimental/Rock/Garage)
Regular Turtles – (Indie/Folk-Rock/Country)
The Killmenots – (Girlpower/Avant-Garage/Punk)
India – (Shoegaze/Pop/Indie)
Terror From Sun – (Garage/Punk/Rock N Roll)
Rampage (DJ-Team, Ritz R.I.P.) – Skou / Staue / Plessner / Dinesen / Frelle / Nico
Friday – (Surf/Punk/Rock)

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar