Kris Kristoffersen på vej med nyt album

kriskristoffersen-2007-565x377

Selvom Kris Kristoffersen har rundet de 73, så er han stadig aktiv, og den 26. september smider han et helt nyt album på gaden. Titlen er Closer to the Bone og ifølge pressemeddelelsen udtaler Kris Kristoffersen følgende om albummet:

Jeg kan godt lide intimiteten i det nye album. Den generelle stemning er en refleksiv undren over hvor vi alle befinder os ved livets ende.

Albummet indeholder bl.a. ”Good Morning John”, der er skrevet til Kristoffersens ven og mentor Johnny Cash.

Closer to the Bone er holdet: Kristofferson på vokal, guitar og harmonika, Don Was på Bass, Rami Jaffee på keyboard, Jim Keltner på trommer – og Kristofferson gode ven, nu afdøde Stephen Bruton (til hvem albummet er dedikeret) på guitar, mandolin og backingvokaler.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar