KT Tunstall udgiver nyt album d. 20. september

Den 20. September udgiver den skotske sanger og sangskriver KT Tunstall sit tredje album, der har fået titlen Tiger Suit. At dømme ud fra første single ”Push the Knot Away”, så kommer albummet til at markere end mere rå lyd end Tunstall tidligere har begået sig i. Uden at det på nogen måde bliver decideret råt dog.

Promovideoen til sangen – som kan ses herunder – viser Tunstall mens hun indspiller i Berlins berømta Hansa studie, hvor også David Bowies Heroes og U2s Achtung Baby er blevet indspillet.

Tunstall kalder den nye sang for ”a signature track on the album for me, as it was one of my first attempts at mixing a picked acoustic tune with electronica.”

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

2 kommentarer

  • I oktober og november giver hun koncerter i Storbritannien. Jeg ved desværre ikke om hun skulle have planer om at lægge vejen forbi Danmark.

    Mvh Carsten

  • fed sort nummer, med kant!you did it again!elsker kt tunstalls musik!det er det sejeste!elsker hendes videoer!de er fyldt med fantasi og med humor?!fedt!vi eelsker det.hvornår kommer hun til danmark?!kh christina og josefine

Skriv et svar