Kylesa mfl. til Roskilde Festival

Foto: Geoff L Johnson

Roskilde Festival spytter i denne tid med jævne mellemrum tilføjelser til plakaten ud, og i dag fortsætter tendensen. Men det er en blandet pose bolcher festivalen offentliggør, da der både er elektronisk og metal at finde blandt de kunstnere der tilføjes.

Amerikanske Kylesa har specialiseret sig i psykedelisk metal med et poppet glimt, og de to vokalister Laura Pleasants og Philip Cope skaber et dynamisk udtryk, der tiltaler meget forskellige musikelskere.

Med Killing Joke (UK) har Roskilde Festival hentet en postpunk-legende, der har eksisteret i over 30 år. Sidste års Absolute Dissent er indspillet med det originale lineup fra de sene 70’ere.

Udover Kylesa og Killing Joke har festivalen også offentliggjort elektroniske Chase & Status (UK) og det dansevenlige rockband Foals (UK)

I næste uge offentliggøres der kunstnere til Pavillion Junior scenen.

Se alle bands der er offentliggjort indtil nu her!

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar