Labelkollektivet lancerer webbutik

labelkollektivet-ukendtkunstner-2009-565x377

Græsrodsorganisationen Labelkollektivet – som tæller mere end 50 labels – har netop åbnet webbutikken Labelkollektiv Shop, hvor man kan købe albums fra en lang række mindre uafhængige pladeselskaber som PonyRec, PlayRec, Strange Ears, Statler & Waldorf, Songcrafter og mange flere.

Om sig selv og den nye webbutik skriver labelkollektivet følgende:

Labelkollektiv, græsrods-paraplyorganisationen som består af en stor kreds af små danske pladeselskaber, har igennem de seneste to år igangsat en række initiativer, som udgør vigtige bindeled mellem musikforbrugere og landets talentfulde vækstlag af musikskabere. Dels har man med underafdelingen Labelkollektiv Distribution serviceret de danske butikker på grossistplan og dermed gjort det nemt for de danske musikforhandlere at indkøbe plader, som ellers tit krævede en del benarbejde at støve op – og dels har man med Labelkollektiv Promotion sikret hjælp til græsrødderne med til at formidle budskaber til den danske presse.

Nu lanceres i forlængelse heraf endnu et vigtigt værktøj: Nemlig webportalen Labelkollektiv Shop, hvor danske musikforbrugere kan få et direkte overblik over nye udgivelser fra det danske græsrodslag, og købe pladerne uden at forlade sofaen.

Et album inde på Labelkkollektiv Shop koster typisk 120 kroner (uden porto), men der kan også findes billigere udgivelser samt singler derinde.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar