Lars Skinnebach og Goodiepal debatterer musik og digtning

Digteren Lars Skinnebach og den elektroniske musiker goodiepal mødes på Hovedbiblioteket i København torsdag den 16. juni kl. 16:30 til 18:00 til en snak om kunst, utopier i musik, ritualer og rituel digtning.

Lars Skinnebach er født i 1973, er uddannet fra Forfatterskolen og har udgivet en lang række digtsamlinger, hvoraf den første, Det mindste paradis, blev udgivet på Gyldendal i år 2000.

Goodiepal er en ildsjæl indenfor elektronisk musik og har en række bemærkelsesværdige udgivelser på bagen. Mest kendt er han nok for sin krig mod Det Jyske Musikkonservatorium, der fyrede ham i 2008. I krigen har Goodiepal taget Det Jyske Musikkonservatoriums maskine Eventide H8000FW som gidsel – og muligvis solgt videre for et store beløb.

Der er fri entre til arrangementet på Hovedbiblioteket.

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar