Lise Dres support for Søren Huss

Når pladeaktuelle Søren Huss i november drager ud på minitour, er det med Lise Dres som support.

Lise Dres, der foreløbigt er et ubeskrevet blad i dansk musik, udgiver sit debutalbum den 10. januar. Albummet bærer titlen Et Øjeblik og er indspillet i Saybias studie A Kind Of Eden Studio, med Dennis Ahlgren (Tina Dickow, Thomas Buttenschøn) bag knapperne.

Tidligere har Lise Dres’ demo fået positive ord med på vejen her på siden, hvor Morten Wamsler bl.a. skrev følgende:

Men uanset hvilken smag man ønsker at forfølge, så er Lise Dres en sangerinde med et gevaldigt potentiale og med en usædvanlig indlevelsesevne, og det kan bringe hende rigtig langt, hvis hun fastholder det stærke fokus på at leve sig ind i den musik, der tydeligvis udspringer af hendes egen person og som dermed får sit eget liv.

Touren bringer Søren Huss og Lise Dres forbi følgende steder:

18/11 Odense, Magasinet
25/11 Aalborg, Studenterhuset
26/11 København, Vega
27/11 Århus, Voxhall

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar