Lorenzo Woodrose spiller solo på Drone torsdag

babywoodrose-lorenzo-presse2009-565x377

Baby Woodrose udgav sidste år deres 6. album under titlen Baby Woodrose. Det var et album, der varslede nye tider ikke mindst på lineup-fronten, da kaptajn Lorenzo Woodrose skiftede resten af bandet ud med nye ansigter.

Næste Baby Woodrose koncert er først d. 7. maj i Amager Bio, men inden da er det altså også muligt at opleve Lorenzo Woodrose live, når han nu på torsdag d. 8. april spiller en sjælden solokoncert på Drone på Nørrebro.

Både før og efter koncerten vil Fuzz Daddy og Onkel Ralph vende plader og spille spraglet psychedelia. Koncertstart er sat til kl. 21, og der er ingen undskyldning for at blive væk, for koncerten er helt gratis.

Tags from the story
, ,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar