Lyd+Litteratur #7 har programmet klar

erdesjaeldne-presse-2009-565x377

Geiger og Litteraturen på Scenen har offentliggjort programmet til den syvende udgave af Lyd+Litteratur festivalen. Det er et program, der med navne som Lydia Lunch, Philippe Petit, Anne-James Chaton og Eiko, skruer op for de internationale ambitioner – og en optælling viser, at der kommer kunstnere fra både USA, Rusland, Frankrig, Svejts, Finland og Sverige. Frodegruppen40, Martin Hall, Er de sjældne (billedet), T.S. Høeg er blandt de mange, der skal vise hvad danskerne kan i spændingsfeltet mellem musik og litteratur.

Festivalen finder sted fra 15. til 19. april på Archauz/Lobby i Århus med afstikkere til Århus Hovedbibliotek samt Literaturhaus og Kulturhuset Islandsbrygge i København.

Hovedprogrammet ser ud som følger:

16/4 – på Archauz/Lobby
T.S. Høeg & Kim Grønborg
Anne-James Chaton (F)
Tone & Mette Moestrup
DJ.: Schweppenhäuser/Thomsen

17/4 – på Archauz/Lobby
Lars Frost & Kristian Westergaard
Borisov/Nikkilä (RUS/SF)
Lydia Lunch & Philippe Petit (USA/F)
DJ.: T.S. Høeg & Kim Grønborg

18/4 – på Archauz/Lobby
Angry Sam & Tomult (UK/Dk)
Eiko (SUI)
Pär Thörn (S)
Frodegruppen 40
Er de Sjældne
DJ.: Philippe Petit (F)

Satelitter

15/4 – på Hovedbiblioteket, Århus
Martin Hall, Søren E. Jensen & Nicolaj Stochholm

17/4 – Literaturhaus, København
Eiko (SUI)

19/4 – Kulturhuset Islandsbrygge, København
Borisov/Nikkilä (RUS/SF)
Schweppenhäuse! r/Thomsen & Morten Søndergaard

Entré til alle tre dage koster 150 kr. Partout-billetter til hovedprogrammet på Lobby/Archauz 16-18. april kan købes i forsalg på Hovedbiblioteket i Århus (Møllegade 1), Route 66 (Fredensgade 31) og Lobby (Valdemarsgade 1). Der kan købes billet til de enkelte dage for 50 kr. (16/4), 100 kr. (17/4), 120 kr. (18/4).

Læs meget mere på www.lydpluslitteratur.dk.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar