Lyd+Litteratur til Nordvest på tirsdag

Tirsdag den 20. november spiller Mouritz/Hørslev Projektet og The Nielsen Sisters/Simon Toldam til Lyd+Litteratur-session på biblioteket på Rentemestervej 76 i københavns nordvest-kvarter.

Mouritz/Hørslev Projektet, der denne aften spiller i duoformat, består af sangskriver Mads Mouritz og digter Lone Hørslev. Duoen debuterede med Så er det sagt i 2007, fulgte op med Blik, Bang Bang i 2009 og er på trapperne med deres tredje album, der formentligt bliver luftet lidt fra.

Aftenens andet navn er The Nielsen Sisters Solo, der får selskab af Simon Toldam, der er blevet nomineret il både årets danske jazzkomponist og årets danske jazzudgivelse til Danish Music Awards Jazz, der afholdes i næste weekend. The Nielsen Sisters er en ny musikalsk inkarnation af Claus Beck-Nielsen/Das Beckwerk. Nielsen har tidligere udsendt plader og spillet koncerter under navnet Claus Beck-Nielsen Memorial. Men nu gælder det altså The Nielsen Sisters, der har den helt nye plade We Are The Multitudes med. Pladen udkommer den 27. november.

Dørene åbnes kl. 19:30 og arrangementet starter kl. 20 og koster blot 50 kroner at deltage i.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.