Lyt til Beirut-cover

Foto: Danelle Manthey

Det amerikanske folkoutfit Beirut har ikke udgivet et album siden The Flying Cup der udkom i 2007. Dengang var Beirut en af indiemusikken varmeste kartofler, men siden har der været ret stille omkring det unge band.

Men der er godt nyt for Beirut-fans, for de skulle angiveligt udgive deres andet album senere i år. Inden det sker kan man lytte til en coverversion af den brasilianske musiker Caetano Veloso’s nummer ”Nantes” herunder.


Fra albummet The Flying Cup kan man downloade nummeret „A Sunday Smile“ inde på bandets hjemmeside. Det kan også gøres via dette link.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar