Lyt til Björk-duet fra kommende Antony-album

Foto: Leah Nash

Når Antony & the Johnsons udgiver deres kommende album, Swanlights, den 6. oktober, så indeholder albummet en duet med Björk. Nummeret bærer titlen ”Flétta” og kan høres lige her.

Antony & the Johnsons feat. Björk: “Flétta”

Nummeret er indspillet på Jamaica samtidig med at Björk indspillede Volta (2007), hvor Antony medvirkede på ”The Dull Flame of Desire” og ”My Juvenile”.

Med Swanlights må man sige, at Antony & the Johnsons har skruet op for udgivelseshastigheden. Albummet følger nemlig op på sidste års The Crying Light (2009) og før da havde bandet udgivet deres selvbetitlede debut i 2000 og I Am a Bird Now (2005).

Swanlights kan i øvrigt erhverves med en 144 siders bog med artwork, fotografier og tekster af Antony Hegarty.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar