Lyt til det nye Kvelertak-album

Foto: Stian Andersen
Foto: Stian Andersen

På fredag smider de norske black-metal-rock’n’rollere Kvelertak deres tredie album Nattesferd på gaden, og kan man ikke vente så længe, kan man allerede nu lytte til albummet i fuld længde på Rollingstone.com.

I stedet for igen at lade Kurt Ballou fra Converge producere pladen, har Kvelertak denne gang selv produceret og indspillet numre live i et studie i Oslo. Med numre som bl.a. “Dendrofil for Yggdrasil”, “Svartmesse”, “Bronsegud”, “Ondskapens Galakse” og “Heksebrann” er der lagt godt og grundigt i kakkelovnen.

Kvelertak spiller til sommerens Roskilde Festival og vender så allerede tilbage til Danmark d. 25. og 26. oktober, når de spiller to headlinershows i henholdsvis Amager Bio i København og Posten i Odense.

Lyt til hele albummet her!

 

 

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars