Lyt til endnu et nummer fra Sky Architects nye album


På lørdag udgiver det danske band Sky Architects albummet The Promise of Tomorrow, der følger op på sidste års ep The Reflection. I den anledning streamer vi her på diskant.dk et nyt nummer fra albummet hver dag op til udgivelsen – en streaming, der kun vil være tilgængelig i 24 timer. Hvert nummer vil blive ledsaget af en kort beskrivelse fra bandets side, der fortæller lidt om nummerets tilblivelse, tanken bag nummeret eller noget helt tredje.

Det fjerde nummer vi kan præsentere for jer er ”The Dark Wave”, der ligger som sjette skæring på albummet. Om det nummer skriver bandet:

Steffen ønskede at lave noget som passede lidt mere ind i hans lidt mere metal-orientede baggrund. Det var ligeledes et ønske om at have et live-track som kunne skubbe tempoet lidt op og sætte gang i sagerne fra starten. Da nummeret var færdigt, var ikke alle helt tilfredse. Så vi rev stykkerne fra hinanden og byttede rundt på det hele. Det her er så resultatet.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.