Lyt til endnu et Refused nummer

Lyt til endnu et Refused nummer
Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Da svenske Refused blev gendannet i 2012, var der ekstremt megen interesse om bandet i forbindelse med den efterfølgende massive tour. Efterfølgende har bandet fortsat med at spille koncerter, og her til sommer sender Refused så endelig et nyt album ud.

Freedom udkommer til juli, og bandet har tidligere udsendt en video til nummeret “Elektra”, og nu er det også muligt at lytte til nummeret “Françafrique”. Sidstnævnte lyder ikke som noget typisk Refused materiale, men snarere som noget der kunne have ligget på et album fra Dennis Lyxzéns andet band The (International) Noise Conspiracy.

Lyt til “Françafrique” her:

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars