Lyt til fire numre fra Radioheads Phil Selways soloalbum

Tidligere har man kunnet downloade nummeret ”By Some Miracle” fra Radiohead-trommeslageren Philip Selways debutalbum. Kunne man lide hvad man hørte, så kan man nedenfor lytte til endnu tre numre fra albummet, der har fået titlen Familial.

Når man lytter til numrene – og resten af albummet i øvrigt – så falder det i ørerne, at trommerne er underligt lavmælte eller helt fraværende på flere af numrene, på den ellers udmærkede trommeslagers album. I stedet er der gjort plads til den akustiske guitar og de afdæmpede stemninger, der kan vække mindelser til Nick Drake, der også er en af Selways inspirationskilder.

Familial bliver udgivet den 30. august.

Philip Selway – Familial (Album Sampler) by Bella Union

Tags from the story
,
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar