Lyt til hele det nye Deftones album

Til sommer er det muligt at opleve amerikanske Deftones på den københavnske festival Copenhell. Med sig i bagagen har bandet et splinternyt album, for i næste uge udkommer Diamond Eyes, der er efterfølgeren til 2006 albummet Saturday Night Wrist.

Tracklisten til Diamond Eyes ser således ud:
01. Diamond Eyes
02. Royal
03. CMND/CTRL
04. You’ve Seen the Butcher
05. Beauty School
06. Prince
07. Rocket Skates
08. Sextape
09. Risk
10. 976-EVIL
11. This Place Is Death

Hvis man forudbestiller Diamond Eyes på Itunes i “deluxe”-versionen, får man 3 bonustracks oven i hatten. Der er tale om “Do You Believe” (The Cardigans), Ghosts (Japan) og Caress (Drive Like Jehu).

Og skulle du være i tvivl om du skal købe Diamond Eyes, er det lige nu muligt at lytte til pladen i sin fulde længde på NME.com.

Nedenfor kan du se videoen til titelnummeret fra Diamond Eyes – en video der er instrueret af Roboshobo (alias Robert Schober), som tidligere har arbejdet med kunstnere som Metallica og Mastodon.Deftones | MySpace Musikvideoer

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar