Lyt til hele Richard Buckners nye album


Det har været en kvalitetsmæssig rutchetur at lytte til Richard Buckner. Noget har været rigtig godt – og andet har haltet lidt. Selvom han i sin tid gjorde sig som en ny Townes Van Zandt, så har det store gennembrud ladet vente på sig. Tættest var han, da han med sangen ”Ariel Ramirez” (fra albummet Since, 1998) lagde musik til en Volkswagen-reklame.

Der har været stille omkring Buckner siden udgivelsen af Meadow i 2006. Det har dog ikke været selvvalgt, og i den tid, der er gået, har han både prøvet at skrive et soundtrack til en film, der aldrig blev til noget, blive afhørt i forbindelse med et mord i New York, og fået stjålet en laptop med en masse numre indspillet med Buddy Cage på pedal steel og Sonic Youths Steve Shelley på trommer.

Men nu er Buckner endelig klar med et nyt album. Albummet har fået titlen Our Blood og udkommer i morgen på Merge Records.

Hele albummet kan høre her.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar