Lyt til numre fra kommende Bad Religion tribute

Bad Religion har netop udgivet deres femtende studiealbum, The Dissent of Man, og nu er der allerede nyt på vej med dem. Eller i hvert fald med deres sange, for der er tale om andre kunstnere der fortolker klassiske Bad Religion numre. Albummet der bærer titlen Germs of Perfection udkommer som gratis download den 19. oktober, men indtil da vil der blive offentliggjort et nyt nummer på alle hverdage.

Foreløbigt er der blevet offentliggjort numre fra Tagan & Sara (”Suffer”), Cobra Skulls feat. Fat Mike (”Give You Nothing”), Frank Turner (”My Poor Friend Me”) og Polar Bear Club (“Better Off Dead”).

Numrene ligger for de flestes vedkommende et stykke fra originalerne og der kan findes links til dem her.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar