Lyt til nyt fra Black Rebel Motorcycle Club

Foto: Tessa Angus
Foto: Tessa Angus

Black Rebel Motorcycle Club vender til marts tilbage med deres 6. studiealbum Beat The Devil’s Tattoo. Siden sidste album er der sket en udskiftning på trommestolen, hvor Nick Jago er blevet erstattet af Leah Shapiro. Shapiro har bl.a. været trommeslager for The Raveonettes, når de har været på tour i USA.

Grundsporene til Beat The Devil’s Tattoo er kommet i kassen på bare fire dage i Station House Studierne i Los Angeles, og der er skrevet 23 numre til pladen, hvoraf kun 13 er med på den endelige udgivelse.

Du kan høre og downloade det nye nummer “Conscience Killer” kvit og frit her!

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar