Lyt til nyt fra Wolfmother

wolfmother-studio2009-565x377

Da bassist Chris Ross og trommeslager Myles Heskett sidste sommer forlod australske Wolfmother, og dermed lod guitarist/sanger Andrew Stockdale alene tilbage, virkede det tvivlsomt, om bandet ville være i stand til at komme tilbage igen. Stockdale proklamerede dog at han ville føre banneret videre, og dermed holde liv i bandet.

Nu rører ulven på sig igen, og lige nu er det muligt at downloade et sprit-nyt nummer fra bandets hjemmeside www.wolfmother.com. Nummeret “Back Round” vil være at finde på bandets kommende album, og det eneste man skal gøre for at kunne hente nummeret er at udfylde et par felter.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar