Lyt til nyt med The (International) Noise Conspiracy

Foto: Elin Berge
Foto: Elin Berge

Sidste gang svenske The (International) Noise Conspiracy lod høre fra sig, var med 2004-pladen Armed Love, der som noget nyt, var produceret af selveste Rick Rubin.

På deres 5. album har bandet atter slået pjalterne sammen med Hr. Rubin og 14. november udkommer The Cross Of My Calling.

Tracklisten til The Cross Of My Calling ser således ud:
01. “Intro”
02. “The Assassination Of Myself”
03. “Dustbins Of History”
04. “Arm Yourself”
05. “Hiroshima Mon Amour”
06. “Boredom Of Safety”
07. “Child Of God”
08. “Interlude”
09. “I Am The Dynamite”
10. “Washington Bullets”
11. “Satan Made Ohe Deal”
12. “Storm Ohe Gates Of Beverly Hills”
13. “Black September”
14. “The Cross Of My Calling”

Lige nu er et muligt at lytte to numre fra pladen. På bandets MySpace-side kan man høre nummeret “Assassination Of Myself”, mens man via musik-sitet Thetripwire.com kan lytte til nummeret “I Am The Dynamite”.

Klik her for at lytte til “Assassination Of Myself”!

Klik her for at lytte til “I Am The Dynamite”!

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar