Lyt til nyt nummer fra Hjortene

Danske Hjortene udgav i 2014 deres selvbetitlede debut-album, der bl.a. talte så prominente gæster som Lorenzo Woodrose (Baby Woodrose, Spids Nøgenhat m.fl), Valient Himself (Valient Thorr) og Molle fra det sådan ca. længst fungerende punkband i Danmark President Fetch. Og sidstnævnte band udgiver Hjortene d. 3. juni en split-LP med.

I forbindelse med udgivelsen afholdes der en release-koncert på Beta i København, hvor begge bands på skift vil spille numre.

Allerede nu er det muligt at høre Hjortenes nummer “Mand i sort” i en video fra indspilningerne med Anders Onsberg Hansen bag pulten.

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars