Lyt til nyt nummer med Band of Horses

bandofhorses-presse2007-565x350

Som de fleste måske allerede ved, så udgiver Band of Horses deres tredje album den 17. maj. Albummet bærer titlen Infinite Arms og følger op på de to massive succesalbums Everything All the Time (2006) og Cease To Begin (2007).

Tracklisten til det nye album kan ses nedenfor og endnu længere nede kan du høre nummeret ”Compliments”, der bliver at finde på Infinite Arms. Kan man lide videoen, så kan man tilmelde sig ‘nyhedsbreve’ på Band of Horses’ hjemmeside og dermed modtage et downloadlink. Hos undertegnede havnede linket i junk-folderen.

På Infinite Arms er Tyler Ramsey og Bill Reynolds er rykket op fra at være en del af Band of Horses’ tour-band til at være en del af selve bandet.

Band of Horses spiller en for længst udsolgt koncert i Store Vega d. 18. april.

Tracklisten til Infinite Arms:

Factory
Compliments
Laredo
Blue Beard
On My Way Back Home
Infinite Arms
Dilly
Evening Kitchen
Older
For Annabelle
NW Apt.
Neighbor

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

2 kommentarer

  • Det blive så fedt! Jeg tror de får deres endelige gennembrud med næste album! I hvert fald hvis de andre numre er lige så fængende som det her.

  • Det lyder sgu da lovende det der! Desværre er jeg en af dem, der ikke nåede at få billet til deres koncert i Vega.

Skriv et svar