Lyt til nyt Slayer nummer

slayer-presse2008-565x377

De amerikanske thrash metal legender Slayer nærmer sig med hastige skridt deres 30-års jubilæum, som de kan holde i 2011. Men selvom der er tale om en flok ældre herrer, har Tom Araya, Kerry King, Jeff Hannemann og Dave Lombardo bestemt ikke tænkt sig at gå på pension.

I november udsender bandet deres 10. regulære studie-album World Painted Blood, som vil være at finde i 3 formater. En regulær version (dog versioneret med forskellige covers), en deluxe-edition, som udover at indeholde World Painted Blood også vil indeholde et udvidet cover samt DVD’en “Playing With Dolls” – en 20 minutter animeret film med musik fra pladen. Og endelig vil World Painted Blood også udkomme som 180 grams vinyl.

Trackliste til World Painted Blood:
01. World Painted Blood
02. Unit 731
03. Snuff
04. Beauty Through Order
05. Hate Worldwide
06. Public Display Of Dismemberment
07. Human Strain
08. Americon
09. Psychopathy Red
10. Playing With Dolls
11. Not Of This God

Lige nu er det muligt at lytte til titel-tracket og første singlen fra World Painted Blood på Slayers MySpace-side.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

3 kommentarer

  • WPB er helt klart en fed plade. Genial! Slår Christ Illusion med flere længder og er i klasse med Seasons in the Abyss. Og Tom’s mere varierede vokal tager kegler i stor stil!

  • Har nu lyttet til WORLD PAINTED BLOOD omkring en 8-10 gange. Det er en skive som fuldstændig vælter benene væk under mig. Jeg synes helt klart at det er det bedste der er kommet fra SLAYER i lang tid. Især Tom Araya og Dave Lombardo imponerer med monster præstationer. Lyt til UNIT 731 og gør det trommespil efter. Vokalerne i HUMAN STRAIN og BEAUTY THROUGH ORDER er simpelthen noget af det bedste fra Araya i SLAYERS historie. Og musikken i PLAYING WITH DOLLS gror gang på gang hver gang den høres. Jeg håber virkelig de kigger forbi Danmark næste år, så vi kan hører en masse numre fra deres nye KILLER plade. YEAH

Skriv et svar