Lyt til The Milk Carton Kids

Den 19. juli udgiver Americana-duoen Kenneth Pattengale og Joey Ryan, der går under navnet The Milk Carton Kids, deres debutalbum, Prologue. Albummet kan købes via duoens hjemmeside frem til den 18. juli og derefter bliver det kun muligt at købe det til deres koncerter. Men til gengæld kan man fra den 19. juli downloade albummet kvit og frit.

Musikeren og produceren Joe Henry hylder The Milk Carton Kids i et essay inde på deres hjemmeside. Her sammenligner han dem bl.a. med den følelse han havde da han forelskede sig i The Jayhawks. Han skriver bl.a.:

Their songwriting and string work wind around each other like coarse briar at the base of a flag pole, confusing the mind as to how exactly it is fixed to the ground, while clearly keeping its banner raised high above the thorns, streaming if frayed.

 

Lyt til nummeret “Michigan” her:

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar