Lyt til track-teaser fra det kommende Dillinger Escape Plan album

TheDillingerEscapePlan-Press2016-1050x700

På fredag udgiver amerikanske The Dillinger Escape Plan Dissociation, der lader til at være sidste album fra mathcore bandet. The Dillinger Escape Plan offentliggjorde nemlig i august, at bandet opløses efter touren i kølvandet på udgivelsen af Dissociation. Den tour bringer heldigvis bandet forbi Danmark, da der både er planlagt koncerter i henholdsvis Odense d. 31. januar og i København d. 9. februar.

Lige nu er det muligt at lytte til et 40-sekunders klip fra nummeret “Apologies Not Included” der vil være at finde på Dissociation her: 
https://www.facebook.com/dillingerescapeplan/videos/10154677154556349/

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars