M. Ward spiller på årets Roskilde Festival

Foto: Annie Musselman
Foto: Annie Musselman

Sikke en dejlig festival-nyhed! Den amerikansk singer-songwriter M. Ward kommer forbi og kaster lidt kompetent folk/blues/country ud over årets Roskilde Festival. Af den mere afdæmpede slags og musikken passer nok bedre til at være dagens første koncert, end til at være festens midtpunkt.

Matt Ward har siden End of Amnesia (2001) begået en håndfuld rigtig flotte albums, hvor især de seneste har et tidløst præg over sig. Seneste skud på stammen er Hold Time (2009), der viser Ward i selskab med blandt andet keyboards og strygere. Om han møder op med fuldt band på årets festival, eller bare som sig selv vides ikke endnu. Men undertegnede hælder til det sidste.

Sidst M. Ward var i Danmark var i 2006, hvor han gav en prøve på sit enorme talent i Lille Vega.

Udover M. Ward er Mikael Simpson & Sølvstorm og Pet Shop Boys, der gav en fremragende koncert i 1997, også netop blevet tilføjet programmet. Blandt de andre allerede offentliggjorte navne er Nine Inch Nails, Kanye West, Fleet Foxes, Down, Fever Ray, Social Distortion, Frightened Rabbit, Madness, The Mars Volta, Oasis og Slipknot.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar