Malmøfestivalen offentliggør de første navne

Malmøfestivalen (Foto: Jenny Leyman)

På den anden side af sundet i Malmø har de fundet formlen for at skabe en festival med succes. Her kan store festivaler som vores egen Roskilde Festival og svenskernes egen Hultsfred godt pakke sammen. Opskriften er simpel: gratis entré og tidens hotteste navne. Det er en opskrift, der hvert år trækker mere end 1 million gæster i løbet af festivalen!

Malmøfestivalen finder i år sted fra d. 20.-27. august, og allerede nu tegner programmet til at blive rigtigt spændende. Band Of Horses må nok siges at være det største navn af de offentliggjorte, og en gratis koncert med det amerikanske band i Malmø kunne sagtens være en stærk konkurrent til bandets koncert i Falkonersalen to måneder før.

Udover Band Of Horses er der også noget for en hver smag, da også Against Me (US), The Haunted (SVE), Shout Out Louds (SVE), Jenny Wilson (SVE) og Jessica Lea Mayfield (US) bl.a. er offentliggjort.

Der kommer flere navne på plakaten i den kommende tid, så hold øje med festivalens hjemmeside:
www.malmofestivalen.se

Tags from the story
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

1 kommentar

Skriv et svar