Marissa Nadler gæster København

Foto: Ed Hardy
Foto: Ed Hardy

Den amerikanske sanger og sangskriver Marissa Nadler gæster endnu en gang København. Sidst det skete var den 8. november 2011, hvor hun gav en intim koncert i Pumpehusets foyer. Vi anmeldte koncerten, som vi gav karakteren 9 med overskriften ”Hjerteskærende vellyd”, og skrev bl.a.:

…og ikke mindst en vokal, der er som taget ud af et mytisk univers. Det må have været omtrent sådan sirenernes lokkende sange har lydt i Odysseus’ ører, mens han tryglede sine sømænd om at løse de knuder, der gjorde at han ikke kunne følge sirenerne ud på revet.

Hvis du kunne tænke dig, at opleve sirenens sang, så sker det den 22. april, hvor giver Marissa Nadler koncert i Huset i Magstræde. Billetter kan købes til 100 kr. stykket via Billetto.

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.