Mark Eitzel og Franz Nicolay gæster Huset I Magstræde

markeitzel-americanmusicclub-2009-565x377

Musikcaféen i Magstræde, København, får lørdag den 31. oktober prominent besøg i form af Mark Eitzel. Eitzel er en institution i ærkeamerikansk musik og har en lang række fremragende albums bag sig – solo såvel som i bandsammenhæng.

Når Eitzel ikke står på scenen under eget navn, så sker det i American Music Club, der efter ti års pause vendte tilbage til americana-toppen med Love Songs for Patriots i 2004.

Den 31. oktober står han på scenen under eget navn og med sig som opvarmning har han Franz Nicolay, der spiller keyboard i The Hold Steady og som udgiver Ep’en St. Sebastian on the Short Stage den 11. november.

Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar