Mastodon, Gojira, Meshuggah m.fl til Copenhell

Mastodon på Roskilde Festival i 2015 (Foto: Claus Wrang Michaelsen)
Mastodon på Roskilde Festival i 2015 (Foto: Claus Wrang Michaelsen)

Gik man og troede at Copenhell var ved at have serveret de væsentligste navne til sommerens festival, så tog man fejl. For i dag smider festivalen 23 ekstra navne på plakaten og blandt dem er Mastodon, Gojira og Meshuggah uden tvivl publikumsfavoritter.

Derudover kan festivalen også tilføje D-A-D (by request), Bad Religion, Agnostic Front, Dog Eat Dog, Death To All, Sacred Reich, Redwood Hill, Nyredolk, Chelsea Grin, Soen, Withering Surface, The Raven Age, Søren Andersen, Svartsot, Ghost Iris, Thundermother, Ivy Crown, Lifesick og Nerved til programmet.

For et par dage siden kunne Copenhell historisk tidligt melde udsolgt af partout-billetter til festivalen. Lørdagsbilletterne er også væk, mens der meldes om få billetter til torsdagen.

Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars