Mastodon til Roskilde

Mastodon

Roskilde Festival er godt igang med at offentliggøre kunstnere i en lind strøm, og indtil videre har metalfans kunnet glæde sig over navne som Iron Maiden (UK), Autopsy (US)  og Terror (US). Men nu kommer bookinggrupen bag festivalen med endnu en hårdtslående offentliggørelse, da amerikanske Mastodon også lægger vejen forbi dyrskuepladsen til sommer.

Mastodon har spillet to gange før på Roskilde Festival – i 2005 og 2007, og når bandet til dette års Roskilde scorer hat-trick, er de aktuelle med liveudgivelsen Live At The Aragon. Sidste sommer skulle Mastodon have spillet på Copenhell festivalen, men måtte aflyse deres tour, så koncerten til sommer er en kærkommen erstatning.

Udover Mastodon er også Dååth (US) og Parkway Drive (AUS) blevet tilføjet plakaten.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

Skriv et svar