Mercury Rev genudgiver Deserter’s Song i deluxe udgave


I 1998 udgav Mercury Rev albummet Deserter’s Song til nærmest verdensomspændende anerkendelse. Musikmagasinerne NME og MOJO havde albummet helt øverst på deres lister over årets bedste albums. Det gik desværre ikke helt på samme måde på hitlisterne, hvor bandet i hjemlandet USA dog med “Goddess on a Highway”, “Holes” og “Opus 40” fik tre top-40 sange på single-hitlisten. Alle tre sange kan høres nedenfor.

Den 16. maj udkommer Deserter’s Song i en speciel deluxe version, der udover den oprindelige cd’s 11 numre indeholder en ekstra cd med 13 numre bestående af demoer, b-sider og sjældenheder. I anledning af udgivelsen tager Mercury Rev på tour rundt i Europa, hvor de vil fremføre hele det oprindelige album i sin fulde længde. Desværre er der ikke planlagt koncerter i hverken Skandinavien eller Tyskland.

Tracklisten til bonus-cd’en:

1) Piano vs. Telephone (Cassette Tape Player Demo)
2) Holes (Bill Laswell 1998 Remix)
3) Pick Up If You’re There (DJ Nickel 1998 Remix)
4) Endlessly (Tascam 8-Track Reel to Reel Demo)
5) A Soft Kiss (for waking up) (Cassette Tape Player Demo)
6) Tonite It Shows (Tascam 8-Track Reel to Reel Demo)
7) Looking Back Now, I Can See (Unreleased Mix)
8) Opus 40 (Early Rough Version)
9) Hudson Line (Early Rough Version)
10) Judging By The Moon (Cassette Tape Player Demo)
11) Goddess On A Hiway (1989 Cassette Tape Player Demo)
12) Night On Panther Mountain (Unreleased Mix)
13) Delta Sun Bottleneck Stomp (Early Rough Version)

Tags from the story
Written By

Er født i Århus, vokset op i Sønderjylland og har boet i København de seneste år. Blev færdiguddannet som lærer i 2004 og er souschef i en stor institution på Østerbro. I mine unge dage stod menuen stort set kun på metal, men siden teenagerårene har jeg været igennem 60er-musikken, klynkerocken, diverse singer-songwritere, freak folken og er nu havnet et sted hvor jeg er åben for det meste. Dog med en forkærlighed for det amerikanske.

Skriv et svar