Meshuggah headliner DMeA 2010

Foto: Claus Michaelsen
Foto: Claus Michaelsen

Når Danish Metal Awards (DMeA) finder sted d. 16. januar i Amager Bio, er der tale om et jubilæum. Det næste award-show er nemlig det femte i rækken, og de tidligere år har navne som Soilwork, Entombed og Carcass headlinet showet med en koncert.

I januar står det svenske math-metal band Meshuggah for headliner-tjansen, mens de fire andre danske bands vil blive annonceret senere. Under showet, vil der blive uddelt ni priser inden for en række kategorier, og her vil de nominerede ligeledes blive offentliggjort senere.

Forsalget starter på mandag d. 14. septmeber via Billetnet.

Tags from the story
,
Written By

Uddannet ved Filmvidenskab på Københavns Universitet. Arbejder deltids som producer i Filmbyen (Avedøre), underviser på en højskole og ernærer mig desuden som freelance kameramand, klipper og lydmand. Spiller bas i stoner-bandet Hjortene, men har spillet i alt fra black metal bands til rap-konstellationer. Jeg har en forkærlighed for al musik der har et højt indhold af energi, og så er jeg helt pjattet med vinyl! Lytter for tiden til: Fu Manchu, (International) Noise Conspiracy, TSOOL, JR Ewing, Hellacopters, Turbonegro, Mew, The Haunted, Spiritual Beggars

2 kommentarer

Skriv et svar